Fietsen door de heide

in Maasmechelen is een unieke en prachtige ervaring. Het is een fietspad dat je door het Nationaal Park Hoge Kempen leidt, een van de grootste en meest diverse natuurreservaten in Vlaanderen.
Het fietspad is geschikt voor fietsers van alle niveaus en is goed aangelegd en goed onderhouden. Het is gemakkelijk bereikbaar en er zijn verschillende routes om uit te kiezen, afhankelijk van je interesses en niveau.

Unieke attractie

Een houten fietsbrug van 300 meter brengt je hogerop naar een prachtig panoramisch zicht.
Het fietspad loopt door de uitgestrekte heidevelden, langs bossen en door mooie open vlaktes. Het biedt een panoramisch uitzicht op de omringende natuur en is een perfecte manier om te ontspannen en te genieten van de rust en stilte van de natuur.
Fietsen door de heide in Maasmechelen is niet alleen een prachtige en rustgevende ervaring, maar het is ook een geweldige manier om te genieten van de frisse lucht en fit te blijven. Het is een activiteit die je met het hele gezin kunt doen en die voor iedereen toegankelijk is.
Als je op zoek bent naar een ontspannende en mooie fietstocht, dan is fietsen door de heide in Maasmechelen zeker de moeite waard. Het zal een onvergetelijke ervaring zijn en je zult zeker terug willen komen om nog meer van de prachtige natuur te ontdekken.