Fietsen door het Water

in Bokrijk is een unieke en verfrissende ervaring. Het is een fietspad dat door een grote vijver loopt, waardoor het lijkt alsof je over het water fietst. Het pad is zo ontworpen dat je het waterpeil net onder ooghoogte hebt, waardoor je een spectaculair uitzicht hebt op de omgeving en het water.

Uniek fietspad

Het fietspad is ongeveer 200 meter lang en biedt fietsers een prachtig uitzicht op de omringende natuur. Het is een geweldige manier om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust en stilte van de natuur.

Provinciaal Domein Bokrijk

Het pad is gelegen in het prachtige Provinciaal Domein Bokrijk, dat bekend staat om zijn historische gebouwen, musea en uitgestrekte natuur. Het is een populaire bestemming voor gezinnen, fietsers en wandelaars die op zoek zijn naar een ontspannen dagje uit.
Fietsen door het water is niet alleen een leuke en avontuurlijke ervaring, maar het is ook een geweldige manier om te genieten van de natuur en fit te blijven. Het is geschikt voor fietsers van alle niveaus en leeftijden.